Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Så går renoveringen…

Förutom allt negativt jag berättade om igår har vi faktiskt kommit en liten bit på vägen. Så jag har trots allt trollat fram lite bilder från lägenheten och vad som hänt i renoveringen.

Vardagsrummet när vi köpte lägenheten.

Det gamla vardagsrummet har blivit två mindre rum samt en liten hall. Här har snickarna fått upp väggar. Jag funderar på om vi ska ha överljus över dörren till det ”lilla” rummet. Tror ni det kan bli fint? I hela lägenheten har våra elektriker spårat och dragit ny el.

Här har vi trollat fram vackra originaldetaljer i form av fönsterfoder.

Köket när vi köpte lägenheten.

I köket har vi rivit ut det gamla köket. Dessutom har vi höjt taket och fått bort plastmattan. Längst in närmast balkongdörren har vi börjat bygga ett litet skafferi.

Hallen vid tillträdet.


Hallen idag. Golv och gamla hatthyllan borta. Elskåpet ska flyttas till vänster. Här kommer vi platsbygga förvaring.


Vy från hall mot kök och dåvarande klädkammare (stängda dörren) och dåvarande sovrum.


Det som var sovrummet när vi tillträdde lägenheten.

Den gamla klädkammaren har rivits. Dessutom har vi öppnat upp mellan hall och dåvarande sovrum (som ska bli vardagsrum).

Jag hoppas verkligen att det vänder nu så att vi kan fortsätta resan mot vår dröm-lägenhet. Vart vi och alla våra saker ska bo fram till dess är dock dagens huvudvärk…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Kommer bli så himla bra! Man njuter så mycket mer när man klarat av motgångar på vägen. Kan berätta hur vi gjorde när vi var bostadslösa i typ ett halvår, vi magasinerade alla våra saker och levde i resväska med kläder typ. Bodde hos familj och hyrde möblerat via Blocket. Herregud det var SÅ jobbigt men man glömmer fort när man väl flyttat in till sitt nya hem. Flyttfirman fick flytta möblerna till och från Shurgard.

    Johanna 2019-08-07 14:14:18
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!