Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tillbaka från semestern!

Hej kära ni!

Hoppas ni har en helt magnifik sommar och njuter av allt den har att erbjuda, var ni än i världen befinner er.

Jag sitter just nu på båten mot min första dag på jobbet efter fyra veckors semester. Solen skiner och jag har tagit plats uppe på däck och njuter av en kaffe. Jag känner verkligen tacksamhet för den här stunden, men också för min sommar, hittills. Jag har fyllt på med massa energi och gjort precis sådant som jag mår bra av. Jag lovade mig själv att umgås mycket med min familj och att lägga bort telefonen till förmån för böcker och det har jag faktiskt lyckats med rätt bra. Jag hade också som mål att få in lite träning. Med det har det inte gått riktigt lika bra, men massa promenader har jag tagit. Det är alltid något. Man ska inte vara så hård mot sig själv. Tur med vädret har vi haft också. Stockholms skärgård när juli bjuder på temperaturer runt 30-strecket ska man inte skoja bort. Inte heller nästan två veckor nere på Gran Canaria i svärisarnas hus. Som sagt, jag är så glad och tacksam över denna semester och ser faktiskt fram emot att komma tillbaka till jobbet idag.

Från och med idag ska jag också skaka liv i den här bloggen på riktigt! Ser så fram emot att komma igång. Saknat er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!