Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sommar i Stockholm

Här kommer ett bildregn från vad som känns som vår sista semestervecka denna sommar. Efter Spanien åkte vi ut till mina föräldrars landställe på Värmdö och toknjöt av den svenska sommaren som visade upp sig från sin allra finaste sida. Magiska solnedgångar, klippbad, båtutflykter, grillat, sällskapsspel och massa häng. Helt underbart!

Jag har också hunnit med lite sommar i stan. I förra veckan hade vi nämligen hej då-middag för Millan som flyttar till Schweiz med sin hockey-spelande man. Vi åt och drack massa drinkar på Supper. Så mysigt!

Efter ett dygn i stan längtade vi tillbaka till skärgården så vi åkte ut till min sambos ö för familje-häng. Vi har ju fått en ny liten mini-människa i familjen – Lily! Så förutom massa båt, sol och bad blev det en hel del bebis-gos vill jag lova.

 

Som jag inledde med känns det som att semestern håller på att lita mot sitt slut. Den här veckan har vi nämligen tänkt att vi ska spendera i stan, eller ja här i Finnboda. Vi har massa att packa innan flytten. Jag vill hinna rensa massor. Dessutom har jag det där berömde tvättberget efter ca 3 veckor hemifrån att ta tag i. Utöver det ska vi på allvar ta tag i renoveringen igen som stått still under sommaren. Jag vet att ni är jätte många som är nyfikna på status och anledningen till att jag inte har skrivit ut vad som sker är att jag inte vill trampa någon på tårna eller förvärra en redan bisarr situation. Jag vet ju inte vem eller vilka som läser min blogg… Det handlar alltså inte om att jag vill måla upp en ”perfekt” bild av mitt liv som någon här i kommentarsfältet föreslog. Sedan ska jag villigt erkänna att bloggandet tyvärr inte varit prio under dessa semesterveckor, särskilt inte att fokusera på renoveringen. Men nu känner jag verkligen att suget är tillbaka.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag tror du uppfattade min kommentar på fel sätt (mitt fel!). 🙁 Det var bara en generell reflektion och inget annat. Hoppas det löser sig med renoveringsstrulet. Ska bli jätteroligt att följa.
  Kramar

  Johanna 2019-07-31 16:24:06
  Svara
 • Självklart ska även bloggare få ha semester 🙂 och inte sjutton behöver man berätta allt för alla heller.

  Din paus här har gjort att jag fått möjlighet att lära mig mer om Maria Killam, en kanadensisk bloggare som jag slukat i allt hon skrivit den senaste månaden på grund av hennes färgkunskaper. Det betyder inte att jag på något sätt övergett dig eller tycker du är mindre bra. Jag tycker fortfarande att du är suveränt bra på det du gör här :).

  Jag ska själv jobba heltid och studera 150% till hösten så jag kan garantera att alla små minuter här då kommer att vara mina små guldkantade oasbesök :). Tack för att du finns och lägger ner tid på bloggen för det gör mitt liv så mycket bättre.

  Anneli 2019-07-31 10:32:36
  Svara
  • Svar på Annelis kommentar.

   Tack snälla för din kommentar. Den värmer verkligen!

   Hoppas du har en fin sommar och hinner ladda upp för hösten. Stort stort lycka till

   emelieekman 2019-08-05 16:19:53
   Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!