Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vill inget hellre än att komma hem just nu…

Vi är fortfarande fast på planet. Hoppas vi kommer iväg idag! Jag vill inget hellre än att komma hem till detta. Längtar efter min egna säng!

Vårt älskade älskade sovrum. Som jag kommer att sakna det. Tillslut blev det så där harmoniskt och vilsamt som vi nästan bara kunde drömma om. Jag är egentligen sugen på lite mer varma färger till nya lägenheten, men just sovrummet kommer troligtvis fortsätta få gå i grått och mycket av vår befintliga inredning i sovrummet får följa med till nästa hem.

Tyvärr har vi planerat för en lite annorlunda förvaringslösning i nya lägenheten. Våra sängbord och vår byrå har därför de nya ägarna valt att behålla. De är ju mer eller mindre gjorda för detta rum, så det var en självklarhet att de skulle ingå i köpet. Något jag däremot är genuint ledsen för att vi inte kan ta med till nästa hem är våra sängbordslampor. Vi planerar som sagt för en lösning där vi inte kommer att ha sängbord och där med heller ingen plats att ha sängbordslamporna på. Dessa kommer vi därför behöva sälja. Kanske är någon av er intresserad? Eller har ni kanske två vägglampor i samma modell och vill byta? Maila då mig ([email protected]) eller kommentera nedan!

Skulle ni föresten vara intresserade av en bloppis i samband med vår flytt? Det är tyvärr flera av våra möbler som inte passar/får plats i vår nya lägenhet…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jaa bloppis!!!

  Sara 2019-07-23 21:03:50
  Svara
 • Stort JA till bloppis och är intresserad av lamporna för rätt peng 🙂
  Hojta till när det är redo att sälja!

  Lejla 2019-07-23 15:54:14
  Svara
 • Ja för bloppis!!!

  Lina 2019-07-23 13:08:32
  Svara
 • Hej igen, kan du inte om du har tid berätta vad ni gjort/har kvar att göra i lägenheten och vad det är för besked ni fått som försenat allt?

  V 2019-07-22 20:35:21
  Svara
  • Svar på Vs kommentar.

   Håller med, vore intressant att höra mer om lgh. Allt behöver inte vara perfekt och fläckfritt i sociala medier. Det gör inget. Man får berätta om det andra också! Ha det bra. Kramar.

   Johanna 2019-07-25 11:50:50
   Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!