Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Drömbord

Bilder lånade från normcph.com

Första veckan på semestern kände jag bara avsmak på mobilen. Den fick knappt lämna nattduksbordet på nästan en vecka. Nu börjar jag sakta men säkert hitta tillbaka till suget efter att leta inspiration på Hemnet och Pinterest igen, att prata med er, uppdatera min Instagram och lyssna på poddar. En av mina senaste förälskelser är det här vackra bordet, The Pennon Table, som Norm Architects formgett för Ercol, ett brittiskt möbelvarumärke. Jag hyser inget större hopp om att denna skönhet får plats i nästa lägenhet. Vi har nämligen prioriterat något annat… Men jakten på ett liknande, men lite mindre, bord är i full gång.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!