Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Rotting-feber

Idag är det dags för ett kärt återseende. Jag ska villigt erkänna att jag inte har vidare bra koll på veckodagar i semestertider, men idag råkade jag veta att det är fredag och jag tänkte bjuda er på fyra fredagsfavoriter!

En av årets klarast lysande trender är inredning i rotting. Idag vill jag uppmärksamma två superfina DIYs & två ting jag drömmer om just nu…

1. Om ni har hängt på Instagram senaste veckan har ni förmodligen inte missat detta ur-snygga Ikea-hack som min bloggvän Susan snickrat ihop. HÄR kan ni läsa mer om hur hon gått tillväga. fint!

2. Den här brickan hade jag mer än gärna serverat sommar-fikat på. Finns även i grått. Fin även hemma på vardagsrumsbordet att samla saker man gillar på. Är ni inte riktigt lika sålda på rotting som Susan eller Lovisa (se nedan) så kan ju en bricka vara en sådan sak som man kan våga starta med, för att känna efter om det är en trend man vill haka på eller inte. Brickan finns att klicka hem HÄR.

3. Den här stolen står på min wish list till nya lägenheten. Sist jag tipsade om Ellos nyheter sålde ju några av mina favoriter slut innan jag själv han klicka hem dem. Jag funderar därför på att handla hem denna redan nu till 20% rabatt (Ellos har kampanj just nu). Så prisvärd samtidigt som jag gärna hade kommit längre i renoveringen innan jag börjar klicka hem möbler. Vad tycker ni hiss eller diss?

4. En STOR inspirationskälla för mig är härliga Lovisa som driver blogg och instagramkontot An interior affair. Duktigare tjej får man leta efter. Jag vill uppmärksamma hennes snygga elementskydd som hon gjort alldeles själv. Hur man gjort går att läsa om HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!