Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Liten tvåa med potential

Idag vill jag mest kika in och säga hej och ännu en gång be om ursäkt för att jag bara försvann. Semester, sol och sand mellan tårna gör mig gott. Hittills har jag läst ut två böcker. En nervkittlande deckare av A.J Fyn och en riktig chic-lit av Denise Rudberg & Hugo Rehnborg.

I skrivande stund sitter jag i solstolen på stranden och tänkte beställa en cola och påbörja ännu en bok. Liten tvåa med potential lyder titeln och det var just den som gjorde att jag raffade åt mig ett exemplar på Arlanda. Titeln påminner ju onekligen om beskrivningen av vår egna tvåa i stan som har enorm potential om jag får säga det själv. Jag vet att ni är många som är nyfikna på hur det går och varför renoveringen inte löper på i den takt vi hoppats. Jag lovade ju en uppdatering kring lägenheten men sen kom semestern och livet emellan. Ska jag vara helt ärlig så har jag försökt koppla bort allt som rör renoveringen medan vi varit här nere. Det tar faktiskt mer på krafterna att renovera än vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig, särskilt när det inte går som man tänkt. Det har som sagt trillat in en hel del frågor så jag tänkte sätta mig och svara på dem imorgon. Vi hörs då igen!

Hoppas ni njuter av sommaren var i världen ni än befinner er <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!