Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Semester!

Åh vad vi latar oss. Semester-mode är påslaget. Vi ligger kvar i sängen och drar oss till nästan lunchtid, hänger vid poolen, läser böcker, badar i havet, svalkar oss med iskall öl på vår lokala lilla terverna, äter gambas, spelar yatzy, busar med våra vänners tvillingdöttrar, äter god mat och umgås med vänner. Jag har lyckats att koppla bort renoveringsstress och blogg-press helt, därav den brutalt dåliga uppdateringen här inne. Vi bor i mina svärföräldrars hus här på Gran Canaria och vi har det så bra att vi faktiskt bestämt att skjuta fram vår hemresa. Vi vinkade av våra vänner som skulle till flygplatsen imorse och nu väntar istället ytterligare dagar i solen själva. Det ska bli så mysigt att ha min S för mig själv några dagar innan vi landar på svensk mark igen! Jag har vart dålig på att fota, men här nedan kommer iallafall ett litet bildregn från våra dagar här nere.

Äntligen påväg!

Lata dagar på stranden med en bok!

Middag i Mogan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!