Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sista helgen innan semestern

Hej finaste ni! Idag ska ni få ett bildsvep från förra helgen – bättre sent än aldrig!

I fredags var det många som arbetade sin sista arbetsdag innan semestern. Tjejerna i vår lobby styrde därför upp en lite after work. Så trevligt!

Vi åt pizza från Brillo och skålade i bubbel.

Vi har haft en riktig ”fixar-helg”. Först åkte vi ut till Nacka byggnadsvård och letade gamla dörrar till renoveringen. Tyvärr inget napp denna gång.

Sedan körde vi vidare till i Tyresö, nämligen Colorama i Trollbäcken. Vi hade fått tips av vänner och även vår hantverkare att utbud och service skulle vara grymt där och jag kan inte annat än att hålla med.

Vi landade i några färger som vi sedan provmålade i lägenheten…

Ovan ser ni Sand och Kokos från Jotun uppmålat.

I sovrummet provmålade vi 2002-Y50R.

I söndags tog vi en långpromenad här i Nacka och på kvällen kom min syster över.

Vi grillade på balkongen.

Sol, men ingen värme i luften precis…

Min syster gjorde chokladbollar och så tittade vi på Sunes sommar och skrattade tills vi kikna. Hittar på riktigt nya skämt och roliga saker i den filmen varje gång jag ser den.

Sedan njöt vi av ännu en solnedgång och en känsla av vemod sköljde över mig. Det är inte så många kvällar kvar innan vi måste lämna över vår pärla till de nya ägarna. Förmodligen hade det känts rätt okej om vi hade kommit längre i renoveringen. Men eftersom att den mer eller mindre står still känns det ännu mer sorgligt. Var ska vi bo? Det löser sig såklart, men ändå tråkigt att förvandlingen stannat av på grund av omständigheter vi inte har rådighet över eller kan påverka.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vad är det för omständigheter ni inte kan råda över? Har BRF stoppat? Vore intressant att höra mer om själva renoveringen, du skrev i förra inlägget att det skulle komma ett sånt inlägg så har väntat på det 🙂

    Carin 2019-07-12 10:07:11
    Svara
  • Det kommer lösa sig, ser fram emot att följa hur allt går!

    Josefine 2019-07-10 21:00:17 https://skinretreat.se/
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!