Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Färgval till lägenheten

Elisabeth Heier har länge varit en stor inspiration inredningsmässigt. När jag nu är mitt uppe i en renovering och håller på att spika färger har jag sneglat lite på hennes hem. Just nu är jag nämligen väldigt förtjust i Jotuns Blek sand som ni ser ovan och nedan som Elisabeth har i sitt vardagsrum. Jag vill nämligen ha något lite varmare än klassiskt grått, men samtidigt inte för varmt.

I köket har Elisabeth färgen Lady 1928 sommersne, även den från Jotun. Den är också greige i färgen men lite ljusare. Tror jag ska försöka provmåla upp dessa två.

Alla bilder lånade från ladyinspirationsblogg.se

Nej, nu ska jag ta en dusch och sedan krypa ner bredvid min älskling som redan gått och lagt sig. Jag tänkte åka in till jobbet och få undan det sista – sen checkar jag ut för semester några veckor. En vecka i Spanien och en hel del fixa och dona med renoveringen står på semesterschemat. Bloggen tänkte jag försöka hinna uppdatera så mycket jag bara kan. Imorgon kommer lite bilder och status kring renoveringen. Vi hör då igen! Sov gott 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • När man kommer till insikt om att man hamnat i en gråzon bör man upphandla en burk färg av någon glad kulör samt en pensel och därefter svabba på lite.

  Börje Börman 2019-07-10 17:10:11 https://www.borman.se
  Svara
 • Hej Emelie,
  Först och främst, stort tack för en fantastisk blogg har följt dig i flera år, faktiskt sedan du bodde på dina 34 kvadrat 😉
  Vill bara tipsa om Flügger färgs ”sand 3” som är en beige/grå färg. Vi har målat hela vår lägenhet i den färgen och älskar den! Vi har även målat nedan taket ca 10 cm (har ca 2,70 i tak). Vilket blev en jätte fin kontrast mot väggfärgen. Det ger ett mjukt, mysigt och ”vuxet” intryck.
  Vi tittade först på Jotun men Flügger var bra mycket billigare och är man medlem i HSB (och säkert fler andra föreningar) så får man rabatt.
  Fortsätt med vad du gör, du inspirerar många och det ska bli väldigt spännande att se er skapa ett nytt hem.
  Ha en fin sommar 🙂

  Nathalie 2019-07-08 11:09:28
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!