Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Möbler till stadsbalkongen

Hittade precis dessa fina balkongmöbler på Granit till riktigt fint REA-pris. Vi har svart balkongräcke i nya lägenheten och tror soffa, bord och två stolar eller pallar i denna serie skulle passa perfekt där!

Kanske är det onödigt att köpa balkongmöbler till vår nya balkong redan nu. Vi flyttar inte ut från vår nuvarande lägenhet förrän i mitten på augusti och som det ser ut nu kommer vi nog inte kunna flytta in förrän tidigast september. Vi förstod rätt snabbt att kök osv inte skulle hinna bli helt klart till augusti, men tanken var att vi skulle kommit så lång i renoveringen att vi skulle kunna flytta alla grejer till den nya lägenheten och på så vis slippa förvara dem på annan plats vid det tillfället. Nu har vi dessvärre haft en rejäl uppförsbacke senaste veckan. Förra fredagen fick vi nämligen ett mail som har stoppat upp hela renoveringen och gjort att hela vår tidplan vänts upp och ned. Positivt är iallafall att vi i princip har bestämt oss för kök. Det kommer bli så fint! Ska berätta mer om renoveringen och visa bilder från lägenheten i helgen tänkte jag. Det var ju ett tag sedan ni fick se något därifrån.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!