Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Nyheterna från Ellos home är bara så WOW!

Som rubriken skvallrar om har Ellos Home fyllt på sitt möbel-sortiment med massa läckra nyheter. Det är nästan så att jag inte vill berätta om dem för er, för jag är på riktigt rädd för att mina favoriter ska sälja slut innan jag hinner haffa ett exemplar. Ellos har dessutom 20% rabatt på sina egna kollektioner (dvs även möbler) just nu. Trots att vi inte landat i färgval eller stil för nya lägenheten ännu så kliar det extremt mycket i mina fingrar just nu…

Alltså. Hur fin? Vill ha till nya lägenheten! Ni hittar den HÄR. Finns även som soffa.

Ellos har fått in en spegelkub! Ni hittar den HÄR.

Helt insnöad på jordnära toner och svarta detaljer. Ni förstår varför bilden och detaljerna ovan tilltalar mig så mycket. Den fina soffan hittar ni HÄR.

Tänk er två av dessa mitt emot soffan i vardagsrummet. Dröm! Finns att klicka hem HÄR.

Enda sedan jag flyttade till min första lägenhet har jag drömt om en himmelsäng. Denna är helt perfekt. Finns att klicka hem HÄR.

Jag kan avslöja att det lutar åt en köksö i vår nya lägenhet. Dessa barstolar skulle passa så fint! Ni hittar dem HÄR.

Svarta stolar är bara så fint. Gillar verkligen dessa som ni hittar HÄR.

För er som är sugen på en loungestol i ljust trä – missa inte denna! SÅ fin. Finns HÄR.

Väldigt lik La Lampe Gras men till bättre pris. Finns i två storlekar HÄR.

Löjligt kär i den här lounge-stolen. Rotting känns verkligen så rätt just nu. Finns att klicka hem HÄR.

Slutligen – den här soffan. Wow. Ni hittar den HÄR.

Det här är bara en liten bråkdel av alla fina nyheter som Ellos Home släppt senaste tiden. Klicka HÄR för att upptäcka resten. Och skynda fynda. Tror dessa godbitar kommer att sälja som smör i solsken.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!