Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

När inget går som man tänkt & tiden inte räcker till…

Godmorgon från Öland! Lagom till att fredagstrafiken var i sitt esse igår packade vi tjejer in oss i bilen och försökte ta oss ur stan med siktet söderut. Tjejhelg på Öland stod på agendan. Vi passerade Ölandsbron strax innan midnatt.

Jag vaknade precis och tjejerna är ute och springer morgonvarvet. Jag vet att jag också borde, träningen har verkligen inte fungerat för mig i vår. Å andra sidan behövde jag verkligen sova ut. Min kropp skrek efter en god natt sömn efter den här intensiva veckan där bag snittat max 5 timmar sömn per natt. Det tar på krafterna att läsa en intensivkurs, jobba och försöka rodda en renovering där inget riktigt går vår väg samtidigt. Att man sedan har de där vanliga sakerna på agendan så som att tvätta, städa, blogga och betala räkningar/sköta bokföring blir stundtals bara för mycket.

Jag ser fram emot en lugn helg med mycket vila och bra energi för att kunna ladda om och komma tillbaka stark nästa vecka, bocka av alla måsten på prioriteringslistan och förhoppningsvis slutligen börja varva ner inför den kommande semestern.

Bloggen blir tyvärr alltid lite lidande när jag har lite för många bollar i luften samtidigt. Men idag vill jag förutom att förklara min frånvaro också tipsa om en personlig rea-favorit; mitt älskade påslakan i vackert paisly-mönster från Gant.

Jag älskar denna färg. Passar så fint till grått samtidigt som mönstret också är varmt och går ihop med beige. Skynda fynda innan de bästa färgerna säljer slut!

Bädd-set, Gant, på rea HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!