Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hemma hos Danijela Pavlica

Godmorgon gänget! Hoppas allt är fint med er denna gråa onsdag i juni. Jag sitter på båten påväg in mot stan. Regnet smattrar mot rutan och jag smuttar på min kaffe. Idag börjar jag en intensiv kurs på Berghs via jobbet. Jag är så taggad på att komma tillbaka till skolbänken några dagar! Nästa vecka skulle jag och min pojkvän egentligen åka till Spanien, men vi har skjutit upp det till senare i sommar då det har dykt upp massa jobb som jag vill hinna slutföra innan jag går på semester. Mina svärföräldrar har hus där så vi tillåts vara lite flexibla. När går ni på semester?

Hur som haver – idag tänkte jag visa dessa fina bilder hemifrån Danijela Pavlica. En riktig sekelskiftesdröm med massa fina detaljer och platsbyggda lösningar. Inspiration till max! Se och njut!

Bilder lånade från residencemagazine.se

Foto Philip McCann

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!