Min midsommarhelg

Godmorgon måndag! Hoppas ni alla har haft en magisk midsommarhelg. Vi har varit ett gäng vänner ute på min pojkväns landställe, bilderna därifrån hittar ni lite längre ned. Men vi börjar redan i onsdags, då fick vi nämligen träffa den här lilla tjejen för första gången…

Säg hej till (här) 1 dag gamla Lily <3 min fästman är numera farbror. Den här älsklingen har redan tagit våra hjärtan med storm.

I torsdags stod jobb på schemat innan det äntligen var dags att bege sig ut till landet. Stockholm visade upp sig från sin finaste sida. Det är sommar. Äntligen!

Det var bara jag, min pojkvän och hans bästa kompis ute på torsdagen. Vi roddade, grillade och njöt av kvällssolen.

På midsommarafton anslöt resten av gänget. Trots att vi hade missat att köpa köttbullar blev det ett väldigt lyckat firande! Vi band våra egna kransar, åt midsommarlunch, åkte vattenskoter, sköt luftgevär och njöt av solen. På kvällen grillade vi & badade bastu.

Resten av helgen fortsatte i samma anda ute på landet. Vi avslutade med en båttur och lunch på Rökeriet i Nynäshamn.

Påväg hem från landet igår kväll kunde vi inte låta bli att åka förbi lägenheten en sväng. Snickarna har börjat bygga upp väggen i gamla vardagsrummet som ska bli två nya sovrum. Storleken på rummen kändes större än förväntat, så det var superkul! Ett steg framåt (och några bakåt – ska berätta i veckan hur vi ligger till).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!