Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Öppet mellan kök och vardagsrum?

Denna regniga torsdagsmorgon vill jag visa er en vacker hemnet-pärla som jag nosade upp igår. Utöver alla fina sekelskiftesdetaljer är jag förtjust i ”soffhörnan”. Jag är ju mitt uppe i en renovering & just nu står vi och väger huruvida vi ska öppna upp (nästan) hela väggen mellan kök och vardagsrum eller behålla en bit av väggen där t ex kyl och frys får plats. Just nu lutar jag åt det sistnämnda. I det här fina hemmet är planlösningen dock öppen mellan kök och vardagsrum och kanske att jag nu fick mig en funderare. I eftermiddag tänkte jag lägga upp en uppdatering kring renoveringen och hur vi tänkt kring planlösning. Kika in då igen! Så länge – njut av denna pärla!

Var? Östermalm, Stockholm
Rum? 3 rok
Kvadratmeter? 67
Utropspris? 6 295 000 kr
Mäklarfirma? Behrer & Partners


Bilder lånade www.behrer.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Detta är influensern Carolina Storms lägenhet 🙂

    Isabel 2019-06-19 15:02:17
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!