Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Mäklarbilderna från vår lägenhet – den nakna sanningen

Vi  köpte vår lägenhet av föreningen. Det var ett dödsbo och var tidigare en hyresrätt som inte renoverats sedan gissningsvis tidigt 80-tal. Jag fick en kommentar av en bekant här om dagen som inte kunde förstå varför vi ska renovera så mycket i lägenheten. Jag insåg då att jag kanske inte varit helt transparent när det kommer till skicket. Lägenheten är verkligen TOTALRENOVERING. Alla ytskikt måste åtgärdas, golven (förhoppningsvis) slipas, i vissa rum ska taket höjas, allt i kök och badrum måste bytas ut (ni kommer förstå snart). Dessutom ska vi ändra planlösningen. Ja ni hör, en hel del jobb. Var så goda – här kommer den nakna sanningen utan vare sig fina fotovinklar eller filter.

Det nuvarande vardagsrummet.

Befintlig klädkammare & takrosett i nuvarande vardagsrum.

Hallen med ingång till nuvarande kök och sovrum.

Från nuvarande sovrum.

Balkongen <3

Köket.

Badrummet.

Bilder lånade från mäklaren som sålde lägenheten erikolsson.se

Nuvarande planlösning ser ni ovan.

 

Alternativ planlösning som mäklaren föreslog.

Den alternativa planlösning är med största sannolikhet inte den vi ska ha. Direkt när jag såg denna lägenhet på hemnet så kände jag att det bästa för oss vore att ta bort klädkammaren och väggen mellan kök och nuvarande sovrum. Just nu väntar vi på besked huruvida det är möjligt eller inte. Uppdatering kommer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vilket projekt, heja er!
  Svårt att se storleken, men det går inte att vända på nya planlösningen och göra två sovrum där ni tänker ha kök och vardagsrum?

  Anna 2019-06-14 06:25:25
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Exakt! Det är mäklarens förslag du ser, vi har tänkt göra som du skriver 🙂 Dock är vägg mellan kök och nuvarande sovrum bärande, så vi väntar besked från konstruktör/kontrollman.

   Kram!

   emelieekman 2019-06-16 09:12:45
   Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!