Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Där allt började…

Det är lätt att bli lite nostalgisk och se tillbaka på mina forna boenden genom åren efter att vi fick nycklarna till vår nya lägenhet igår. På bilderna ser ni min allra första lägenhet på just 34 kvadratmeter. Jag älskade verkligen alla fina 20-tals detaljer så som golvet, takrosetten, den höga takhöjden och de djupa fönstren. Jag hoppas verkligen att jag lyckas skapa samma varma känsla i den här nya lägenheten som jag kände i min första. Jag har så mycket fina minnen härifrån. Det var jag och lägenheten mot världen. Här hade jag min trygga punkt och samtidigt var det här jag lärde mig att ta hand om mig själv på riktigt. Jag är verkligen tacksam för åren i den här lägenheten.

För några veckor sedan gästade jag en podcast och pratade om sociala medier och 34 kvadrat. Nervöst minst sagt! Men jag är glad och smickrad över att jag blev tillfrågad. Jag är så otroligt tacksam över vilka dörrar som har öppnats och vilka underbara människor jag haft nöjet att jobba med och lära känna tack vare att jag startade bloggen för 7 år sedan. Jag har säkert berättat historien bakom 34 kvadrat förut, men jag tänker att för några av er är det kanske en ny historia? Är ni nyfikna på historian bakom 34kvadrat och mina tips till företag och personer som vill växa på instagram eller jobba med influenser marketing? Då ska ni lyssna på podden Bara Business där jag är veckans gäst. Hårt slit, ihärdighet och jobb dag som natt har varit mitt recept. Samtidigt hade jag också rätt tajming. Mer om det och mycket annat i detta avsnitt. Bara Business är en grym podd för alla ni som är startup-intresserade. In & lyssna med er!

Ha en fortsatt fin tisdag finisar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Asså jag älskar ditt första hem! De va de som fick mig börja läsa din blogg 🙂 Allt känns komplett i första bilden 🙂 Vart är ditt soffbord ifrån?

    Anna 2019-06-12 09:35:54
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!