Pingst-helgen

I onsdags efter jobbet svidade jag om på kontoret och tillsammans med några av mina bästa kollegor traskade vi ned till Hummlan och Surfers. Sååå gott där, ni måste testa.

Senare på kvällen gick vi över till Wall där våra kollegor i branschen styrde sommarfest med GoT tema. Så kul!

Min fina kollega Elli och jag. Vi har jobbat ihop i över 4 år. Galet vad tiden springer iväg!

Nationaldagen spenderade jag med familjen på landet. Vårt landställe på Värmdö är verkligen definitionen av Svensk sommar för mig. Blir så lugn här.

Jag premiärbadade för i år. Det kan inte varit mer än max 12 grader i vattnet. Uppfriskande minst sagt!

Så här vacker var solnedgången <3

I fredags var jag förbi bästa Trendgruppen. Shira bjöd på frukost ur Rörstrands porslinsserie Ostlinda i ny modern färgsättning. Hon visade mig runt bland massa fina nyheter. Älskar Dux fåtölj Karin. Särskilt i dessa fina varma toner. Blev även lite kär i kudden med vackert mönster från Mimou.

I fredags jobbade jag. Malin och jag unnade oss lunch på Body Buddy i solen. Deras räksallad är magi. På kvällen firade vi Sophia hemma hos henne. Jag glömde dock fota 🙁

I lördags hängde vi på balkongen nästan hela dagen och på kvällen svidade jag om till ny favoritklänning från Daisy Grace och begav mig till L’Avventura för middag med Marina och Sandra.

Sötisar!

Vi alla beställde tryffelpasta haha 🙂

I söndags följde vi med vänner på visning.

Vi mötte upp den här lilla killen <3 (och hans föräldrar såklart!).

Det blev tidig middag på Shanti. Älskar Indiskt!

Nu laddar jag för en ny spännande vecka. Det känns nästan konstigt att det är en ”vanlig” arbetsvecka som står för dörren. Mest spänd är jag såklart på att få nycklarna till vår lägenhet idag. Om vi får godkänt av föreningen kommer vi starta med rivning så snart som möjligt. SÅ spännande! Dessutom har vi massa olika möten avseende renoveringen inbokat.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Du har ofta så himla fina kläder. Kan du inte skriva oftare om det? Tycker det är så svårt att veta vad man ska ha på kontoret men din stil tror jag skulle passa bra på min arbetsplats?

    Vendela 2019-06-11 14:54:12
    Svara
    • Svar på Vendelas kommentar.

      Men wow TACK! Vad gullig du är 🙂 Jag har nog en väldigt klassisk stil så den passar bra på kontoret 🙂 Får börja ta mer outfit bilder helt enkelt 😀 Kram!

      emelieekman 2019-06-12 11:18:42
      Svara
  • Vet du när Rörstrands nya färg finns i butik? Sugen redan nu nämligen.. 🙂

    Martina 2019-06-10 15:32:53
    Svara
    • Svar på Martinas kommentar.

      Ostindia Svart har förhandslanserats i Rörstrands butik på Kungsgatan 1 i Stockholm – har funnits där sedan den 15 maj 2019. Lansering i övriga butiker sker från och med den 15 augusti 2019 😀

      emelieekman 2019-06-13 21:33:50
      Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!