Imorgon får vi nycklarna!

Imorgon får vi äntligen nycklarna till vår nya lägenhet. Kan fortfarande inte riktigt förstå att det är på riktigt, att vi nu äntligen ska bli stadsbor. Som ni förstår av bilderna nedan är lägenheten långt ifrån inflyttningsklar. Som jag berättat förut ska vi totalrenovera precis vartenda rum. Nytt kök, nytt badrum, nya ytskikt osv osv. Resan mot vår drömlägenhet kommer vara lång, men oj vad roligt det ska bli. Här nedan hittar ni några tjuvkikar på hur det ser ut just nu…

Här nedan ser ni nuvarande planlösning, men om vi får godkänt från föreningen kommer vi att ändra en en hel del. Kan ni gissa hur vi tänker oss?

 

I veckan lovar jag bättre förebilder, rum för rum och förhoppningsvis har vi också fått ett godkänt startbesked för vår tilltänkta planlösning och då kan jag visa er den. Ha nu en fortsatt mysig kväll. Här hemma sitter vi och letar inspiration till renoveringen på pinterest. Så mycket snyggt och så många val….

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Vad kul med ny lägenhet! 🙂 Jag gissar på att ni kommer ha sovrummet i nuvarande vardagsrum, riva väggen mellan köket och nuvarande sovrum, samt väggen till klädkammaren.

    Helene 2019-06-11 08:39:38
    Svara
  • Wow vilken potential! Jag tänker att ni kommer öppna upp mellan kök och nuvarande sovrum, ta bort klädkammaren och göra nuvarande vardagsrum till sovrum med klädkammare där istället!

    Sara 2019-06-10 07:30:15
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!