Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sommardrink hemma hos mig med Linum Design

Bild cred till Amanda Moritz (@insideinteriorstories)

Jag är helt varm i kroppen och full av energi efter veckans event som jag tillsammans med Linum Design styrde hemma hos mig.  Det var så mysigt att få bjuda hem massa fina tjejer jag lärt känna via instagram till mig. En av de bästa sakerna med min blogg är helt klart alla fantastiska människor jag får lära känna och företag jag får äran att arbeta med. Nedan kommer ett bildregn från kvällen och dessutom en glimt av alla fina produkter i Linums återlanserade serie WEST som flyttat in här hemma.

I förra veckan kände jag att vi behövde en förändring inredningsmässigt. Sommaren utanför stod i full blom men inomhus fanns knappt ett spår av den nya säsongen. Jag bestämde mig därför att göra sommarfint här hemma med nya textilier. Mina tunga sammetsgardiner plockades ned och istället kom dessa gråa och vita i vacker tvättad linne upp från Linums kollektion WEST. Linne är så fint, särskilt så här års. Jag fäste dem med fingerkrogar på två skenor i taket och lät de vita ligga närmast fönstret. De lätta linnegardinerna släpper in ljuset och solens strålar får tyget att skifta i färg över dagen. Jag är så nöjd!

I Linums kollektion WEST finns även massa fint till det dukade bordet. Titta bara på dessa fantastiska linneservetter. Sömmarna är inspirerade av klassisk denim och servetternas hörn är nedsydda, detaljer som visar att produkten är framställd med eftertanke och omsorg. Servettringarna är också från Linum.

Jag dukade med arvegods från min farmor och ett fång av min favoritblomma – pioner!

På bordet la jag en vacker vit linneduk, även den från WEST-serien. Tycker att det blir så mycket mer ombonat med en bordsduk. WEST är enkel att använda, tvätta och torka. Minst lika fin ostruken som pressad, vilket ger WEST flera användningsområden. Här ovan valde jag att pressa linneduken och servetterna för en mer sofistikerad och stram känsla.

I soffan bytte jag ut kuddfodralen i sammet mot fodral i linne i klassisk färgskala i nordiskt subtila toner. Textilier är så tacksamt på det vis att de kan skapa enorm förändring med relativt liten peng och ansträngning.

I förra veckan bjöd jag som sagt in ett gäng tjejer hit hem på en sommardrink och för att visa upp Linums WEST kollektion. Dagen till ära bjöd Stockholm på strålande sol, så en svalkande drink på balkongen var uppskattat.

Några av mina fina gäster – Anna, Sofia, Parvin, Lina & Cornelia.

 

Vi hade verkligen sån tur med vädret!

Vi beställde upp lite pizzor från vår lokala pizzeria här på Kvarnholmen.

…och dukade upp massa färsk frukt på Linums fina skärbrädor.

Emma & hennes lilla Frans!

Mingel i köket – Josefine, Anna-Karin, Emma & Daniella.

Tack Linum & alla ni fantastiska tjejer för att ni gjorde den här sommarkvällen magisk. Det här gör vi om!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!