Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Långhelgen

Så var det ny vecka igen och precis som förra är det ”kort vecka”. Jag känner tacksamhet för den fina helgen som passerat och passar även på att klappa mig själv på axeln efter en produktiv sådan. Vi tar det från början…

Jag och min kära fästman tjuvstartade helgen redan i tisdagskväll(!) då vi var och mätte alla väggar och rum i nya lägenheten. Såå roligt detta ska bli! Vi firade med sushi i Hammarby sjöstad.

På dagen var jag ute och tittade på en fastighet och traskade runt i skogsområdena kring den. Jag älskar verkligen att vara i skogen. Ett tips till alla som på något sätt mår psykiskt dåligt t ex är stressade eller har hjärtesorg eller vad det nu kan vara – ta er ut i naturen! Det har hjälpt mig under tuffa tider.

Jag hade egentligen halvdag men besöket drog ut på tiden och jag hann bara hem och byta om innan det var dags att åka in till stan igen. Födelsedagsfirande för min älskling stod på schemat!

Vi hade bokat ett långbord på E&G – mina vänners nya restaurang/vinbar på Birger Jarlsgatan. Titta vad fint de hade gjort!

Älskar inredningen som ingen mindre än min blogg-vän Madde gjort.

Vi hade en så trevlig kväll med god mat och massa älsklingsvänner <3

I torsdags tvingade jag med min något bakis (haha) pojkvän till Ikea. Tror inte han älskade mig jätte mycket just då. Vi började rita upp ett kök (obs det är inte DET köket vi tänker oss).

Vi började också kika lite på kakel. Så mycket svåra val, men känns bra att vi redan kommit igång med att skanna marknaden.

I fredags jobbade jag faktiskt. Vi var ett gäng från kontoret som körde Barrys på lunchen och när vi kom ut från gymmet så stod den här food trucken framför oss. Det blev Falafel till lunch!

På kvällen blev jag upphämtad av min älskling och sedan körde vi till Ica för att handla middag. Jag hittade pioner på extra pris (3 för 30!). Lyckan i det!

Vi grillade och öppnade en flaska bubbel på balkongen.

Blev serverad bananpankaka till frukost. Mums!

Efter frukost åkte vi iväg på inspirations-jakt till renoveringen. Fastnade länge på Nacka byggnadsvård…

I söndags roddade jag här hemma – bytte gardiner, rensade i källaren med svärmor och storstädade. Jobbigt, men så skönt när det är klart! Jag känner mig såå mycket lättare.

Ha en fin vecka nu gänget!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej, jag har letat efter liknande champagneglas som ni har, men det har varit snårigt. Tacksam för hjälp med märke på era 🙂 Trivs ni med dem?

  Maria 2019-06-06 12:46:47
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   De är Ridel-glas! Vi har bara två av dessa men älskar dem! Dock handtvätt så mina från Iittala i serien Essence är mer ”praktiska”.

   Kram!

   emelieekman 2019-06-09 18:53:00
   Svara
 • Hej! Kul att du håller på att kika på kakel! Vi håller just på att ta in keramikplattor (dekton) för just .. badrum ( https://stenskivor.se/stenskivor/keramikskivor/ )
  Som ett alternativ till vanlig kakel – 4mm tjock och stora skivor upp till flera kvm. Vore intressant för oss att veta vad du tycker! (Vi älskar det såklart men vi är kanske lite partiska). Tack för br blogg! Vi läser den hela tiden! 🙂

  m nilsson 2019-06-05 13:14:55 http://stenskivor.se
  Svara
 • Kan du inte berätta om nya lägenheten? Så nyfiken, hur stor? KVM? Antal rum mm?!

  Anna 2019-06-05 11:31:43
  Svara
 • Hej fina! Har precis köpt en ny lägenhet jag också som är ett renoveringsobjekt. Det är så himla mycket som ska tänkas på och jag blir inte klok på all inspiration som finns. Vet liksom inte var jag ska börja. Vet att du tycker om moodboards, men har du något annat tips för att strukturera upp huvudet?

  Emelie 2019-06-05 11:01:51
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Ja, visst är det svårt! Att strukturera upp i huvudet låter rörigt tycker jag, försök att skriva ned på ett papper? Skapa en bildmapp i telefonen eller på datorn för varje rum? Jag skulle börja med att fundera på färger och försöka hålla en röd tråd genom lägenheten så att det inte spretar för mycket 🙂

   emelieekman 2019-06-07 11:44:09
   Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!