Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sibyllegatan 83 – såld innan visning!

Den här läckra tvårummaren har gjort succé på sociala medier och till mångas sorg såldes den innan visning. Jag mailade mäklarbyrån och bad om att få se fler bilder på lägenheten utöver de som cirkulerat på instagram och titta vad de trollade fram till mig. Vi har ju köpt lägenhet precis så jag hänger på hemnet för att samla inspiration till stundande renovering för tillfället. Jag har fastnat för färgvalen och jag tycker även att de lyckats fint med golv och badrum. Kanske kan denna pärla inspirera fler än mig? Se, njut och inspireras!

Var? Östermalm, Stockholm
Rum? 2 rok
Kvadratmeter? 54
Utropspris? –
Mäklarfirma? Behrer & Partners

Bilder lån behrer.se

Jag gissar att ni är många som har klämdag idag. Lyckostar! Så är inte fallet för mig. Jag sitter på båten mot jobbet i skrivande stund. Jag ångrar lite att jag inte tog ledigt idag, solen skiner och det utlovas 18 grader… Istället ska jag försöka komma iväg till gymmet på lunchen. Jag måste komma igång med min träning igen. Jag har haft en långdragen förkylning under i princip hela våren. Jag misstänkte pollen ett tag, men tydligen är det fler än jag som gått runt med något skit i kroppen som vägrar släppa. Det verkar vara något som gått. Jag vet att jag mår så mycket bättre när jag rör på mig och samtidigt börjar jag automatiskt äta och sova bättre, men det är ju så förbaskat svårt att komma igång när man väl slutat. Har ni några bra tips för att inte tappa rutinerna så här under vår och sommar? Eftersom att renoveringen står som högsta prio för oss i sommar kommer vi med största sannolikhet mest hålla oss i Stockholm under semestern och jag ser framför mig att vi båda ska få till lite träning även under sommaren. Jag tänker löpning längst vattnet, härliga power walks innan frukost och kanske ett klippkort på Barrys eller Becore? Tror ni jag lyckas ;)?

Nej, nu är jag framme på jobbet. Jag har förberett fyra fredagsfavoriter till er. Så kika in lite senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Åh så fint? Om du vet vad dom använt för färgkoder på väggarna får du gärna posta det också?

  Matilda 2019-06-10 09:57:10
  Svara
 • Men huuuur snygg lägenhet! ? har också precis köpt lägenhet och letar inspo till kommande renoveringar, det här var perfekt! Vad tror du att det är för färg i vardagsrum och sovrum?

  Klara 2019-06-01 16:27:55
  Svara
 • Älskar dina inredningstips. Snälla snälla kan inte du tipsa om fina lampor, gärna till sovrummet, känner mig helt lost

  Alexa 2019-05-31 23:59:03
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!