Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Rabatt hos Ellos Home i helgen

Fredag idag – trots att det känns som typ lördag? Det betyder att jag ska bjuda er på fyra fredagsfavoriter. Idag vill jag tipsa om att Ellos Home har upp till 25% rabatt i helgen (inkl. möbler). Jag har därför listat några favoriter bland deras nyheter. Jag ska villigt erkänna att det var svårt att begränsa mig till fyra favoriter, det finns nämligen så mycket fint. Happy shopping!

 1. Sååå fin stol. Finns även i en underbar rosa färg. Ni hittar den HÄR. Jag såg att det var få kvar i lager (storsäljare med andra ord) – skynda fynda!!!!
 2. Den här spegeln skulle passa helt perfekt i vårt sovrum. Eftersom att en flytt står för dörren har jag såklart köpstop hit hem. Men det kliar i fingrarna… Finns att klicka hem HÄR.
 3. Jag har en förkärlek till svarta vitrinskåp. Jag älskar vårt vi har hemma. Den här nyheten från Ellos Home faller mig också i smaken. Fin både som vitrinskåp med vackra glas och porslin, eller varför inte som Tv-möbel? Finns att klicka hem HÄR.
 4. Jag gillar smart inredning. Den här puffen kvalar in på den listan. Under locket finns nämligen plats för förvaring. Jag har en liknande puff hemma hos oss och i den gömmer vi alla plädar. Tips! Finns att klicka hem HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!