Månadens önskelista

Så här några minuter innan vi träder in i den första officiella sommarmånaden har jag en sak att visa er, nämligen maj månads önskelista. Här kommer mina sex önskningar i maj.

1. Jag är kär i den här klänningen! Så himla fint med blommiga klänningar med svart botten. Så lätt att matcha till svarta sandaler och svart väska och ändå vara super-sommrig. Finns att klicka hem HÄR (…psst Other stories har 20% på utvalda klänningar HÄR, tips!)

2. Jag får inte nog av fina coffee table books. Fint att ha liggandes framme på soffbordet. Den här står just nu på önskelistan. Finns att klicka hem HÄR.

3. Nytt hem = ny doft. Till nya lägenheten vill jag köpa en ny signaturdoft och just ny lutar det åt denna rumsspray från Byredo (finns även doftljus i samma doft). Tycker den känns sååå lyxig. Rumssprayen finns att klicka hem HÄR och doftljuset HÄR.

4. Har länge drömt om ett par Vallention-pjux och denna nya modell är bara så snygg. Jag bor mer eller mindre i ett par svarta sandaler med liknande klack (men från H&M) så här års så jag tänker att dessa nog borde komma till användning? Ni finner dem HÄR.

5. Drömlampan nr 1 just nu som jag vet kommer passa lika bra i nästa lägenhet så som denna – älskade Snoopy. Ni hittar den HÄR.

6. Är helt besatt av denna nattmask från Filorga just nu. Tips tips! Ni finner den HÄR. Efter smink-borttagning baddar jag alltid ansiktet med detta djuprengörande och återfuktande ansiktsvatten/toner från samma märke. Appliceras som sagt efter rengöring innan applicering av serum eller creme Också en favorit!

…jag gissar att juni månads önskelista kommer att bestå av väldigt mycket mer inredning. Då är vi förhoppningsvis nämligen i full gång med renoveringen och kanske har jag fått ihop färg- och materialval till dess och listat ut vilken stil vi kommer köra på. Spännande!

Ha nu en underbar helg kära ni <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!