Kvällssol & en magisk kväll med vänner över på middag

Vädergudarna har ju inte riktigt varit på vår sida sista tiden. Men för drygt en vecka sedan bjöd Stockholm på riktiga sommartemperaturer och vi passade på att njuta av balkongen till max med vänner över på middag. Jag har glömt er visa bilder från denna magiska maj-kväll. Men bättre sent än aldrig… Dessa kvällar slår nämligen partykvällar med hästlängder om ni frågar mig. Kanske har jag blivit gammal men jag uppskattar verkligen det här så mycket. Den här kvällen hade vi dessutom det stora nöjet att få träffa en av mina närmsta och äldsta väns pojkvän för första gången. Ni hör ju, så mysigt!

Vi började med bubbel på balkongen. Vi har så härlig kvällssol här och jag tror ingen av oss riktigt ville lämna den och gå in.

Vi bjöd på chips med löjrom som lite tilltugg där ute. Så enkelt och gott! Löjrom, lättsaltade chips, cream fresh och lite dill är allt ni behöver. Måste testas!

När våra magar kurrade tillräckligt högt begav vi oss tillslut in och satte oss till bords. Hur vackra var inte dessa blommor som jag fyndat på Östermalmstorg dagen till ära? Så somrig bukett! Vi bjöd på grillat (såklart).

Vi satt uppe långt in på småtimmarna och pratade och drack vin. Mer sådana här kvällar i sommar önskar jag. Som vi kommer att sakna denna balkong…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!