Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tack!

Först & främst – tack för alla lyckoönskningar och glada heja rop angående vår lägenhetsaffär! Det verkar som att ni är nästan lika taggad som mig på den här renoveringen. Så kul att ha med er som bollplank på resan! Vi var i lägenheten och mätte alla väggar igår. Jag vill bara sätta igång NU. Vi har tillträde den 10 juni. Så länge finns såklart massa att göra – mood boards ska sätts ihop, färger ska bestämmas, kök beställas osv osv. Själv går jag runt som en svamp och suger åt mig inspiration, tips och lösningar från alla håll och kanter. Behöver jag ens nämna att jag spenderar rätt mycket tid på Pinterest just nu?

Min älskade älskade fästman som fyller år idag! Tack för att du vill göra det här med mig <3 Som det mesta vi gör ihop tror jag att det här kommer bli väldigt roligt. Ser fram emot att skapa vårt drömhem tillsammans.

Jag kom precis hem från jobbet och ska byta om för att ta mig in till stan igen alldeles strax. Vi fick nämligen en tid hos Ikeas köksplanering. Vi har inte bestämt kök än men undersöker lite olika alternativ. Sedan bär det av till restaurang E&G för att fira Mr som som sagt fyller år med lite vänner. Perfekt start på den här ”långhelgen”.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Nämen det här ska bli så kul att följa! Mitt kök är från Ikea och jag är såå nöjd! Har ubbalt med oxsten mineral. Snabbt tips jag på att tänka på också, om ni ska beställa sten va noga med måtten, jag va tvungen att kapa min 2mm… Trevlig långhelg!

    Alexandra 2019-05-29 17:54:56
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!