Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VI HAR KÖPT NY LÄGENHET!

Ja, ni läste rätt! Äntligen kan jag berätta för er att vi har köpt en ny lägenhet! Vi har efter flera månaders letande hittat något alldeles perfekt för oss. Vi är överlyckliga.

Efter en minst sagt stormig vår på bostadsmarknaden för vår del fick vi tillslut vår fina lägenhet i Nacka såld för några veckor sedan. Jakten på drömlägenheten har varit lång, vi har aktivt letat efter vår dröm sedan i oktober, men i förra veckan dök den upp och vi slog till. Så här i efterhand är jag så glad att vi sålde först och köpte därefter. Åh jag är så glad över det här ni anar inte. Tänk att jag sedan jag startade den här bloggen för 7 år sedan har pratat om min dröm om att en dag flytta in i en sekelskifteslägenhet i stan och nu blir drömmen sann… Det är så att man måste nypa sig i armen för att förstå. Drömmer jag?

Som ni ser är den långt ifrån perfekt just nu, det är nämligen ett totalt renoveringsobjekt. Men vi ser en enorm potential. Har storslagna planer för denna oslipade diamant vill jag lova. Självfallet ska ni få se fler bilder och planlösning i dagarna. Vi får nycklarna redan om drygt två veckor och vi börjar riva direkt. Det ska bli så roligt att få skapa vårt drömhem tillsammans. Hoppas ni är lika taggade som vi är på denna resa? Jag ser så fram emot att dela den även med er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Måste börja kika in här oftare. Sååå kul att följa en renovering, grattis till er!

  Frizz 2019-06-04 06:09:38
  Svara
 • Grattis, vad spännande! Jag köpte också ett renoveringsobjekt och renoverade hela lägenheten (inkl. gjorde om planlösningen). Jag har en sekelskifteslägenhet i Vasastan så säg till om du vill ha några tips/vill se bilder.

  Karin 2019-06-01 09:53:10
  Svara
 • Hej ? så kul att se att bi ska renovera. Om ni intre redan tänkt på de hade jag rekomenderat att lägga in vatten buren värme i golvet så ni får bort elementen. Vi har gjort detta och kan säga att det är helt fantastisk.

  Hanna 2019-05-31 11:45:02
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej,

   Ja det ska bli så roligt!

   Vår förhoppning är att kunna behålla befintliga golv, men annars tar jag verkligen med mig det! Tack 🙂

   Kram!

   emelieekman 2019-05-31 14:22:29
   Svara
 • Renoveringsobjekt eller ej – det ser trots allt ljuvligt ut. Älskar fönstren. Vi hade en lägenhet i samma stuk för ett par år sedan, saknar den fortfarande. Ska bli kul att följa med och se vad ni gör här.

  Sandra Bergström 2019-05-30 15:32:40 http://www.vardagskonst.se
  Svara
 • Vad roligt, grattis!! Vilken stadsdel ligger den i? 🙂

  Vendela 2019-05-30 13:25:36
  Svara
 • Grattis! Er långa sökande har givit resultat. Ska bli roligt
  att följa er renovering.

  Ann-Kristin 2019-05-29 09:11:35
  Svara
 • Grattis! Ska bli så kul och intressant att följa 🙂

  Anneli 2019-05-28 20:46:11
  Svara
 • Åh grattis! Ska bli roligt att följa!

  Anna 2019-05-28 14:47:33
  Svara
 • Gud vad roligt för er! Min största dröm också! Hoppas på massa updates:)

  Kim 2019-05-28 12:32:19
  Svara
 • Ska bli jättekul att följa! <3

  Erika 2019-05-28 12:03:15
  Svara
 • Nämen åååhh GRATTIS! Vilken dröm!

  Alexandra 2019-05-28 11:56:44
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!