Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lately

Jag har ju varit rätt dålig på att blogga senaste tiden. Förra veckan var hektisk och jag hann inte riktigt med. Idag tänkte jag därför bjuda på ett extra långt inlägg med snap shots från helgen (och förra). En blandad men härlig kompott. Enjoy!

Stockholm har bjudit på både sol och rusk. Av någon anledning har bara de fina dagarna fångats på bild. Jag älskar att ta mig till jobbet med pendel-båten denna årstid. Att sitta med en kaffe på däck och sola när vi tuffar in mot Nybroplan är magiskt.

Utelunch i solen med Malin. Den här salladen med räkor på Yoga mama måste ni pröva.

Shoppat helg-buketter på Östermalmstorg.

Vi har ätit middag på Yuk. Hjälp va gott. Rekommenderas!

Vi har haft baby shower för min svägerska. Tänk att min fästman blir farbror vilken dag som helst. Jag vet att jag inte blir faster på riktigt, men jag kanske utser mig själv till det ändå. Vi längtar efter dig Lily! Så fint att få följa denna lilla tjej genom livet, hon kommer ju vara mina barns kusin. Magiskt!

Jag har ätit brunch på Pom & Flora med Maria. Så mysigt att snacka ikapp <3

Vi har gått på visningar…

I helgen hade vi 10-års jubileum på jobbet. Så fint uppstyrt! Mina kollegor är bäst!

Vi har firat min älskling lite i förväg – han fyller 31 år på onsdag!

…förutom att fira min älskling har vi också firat något annat som jag tänkte avslöja för er imorgon 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!