Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Nya posters & en rabattkod till er

Med min kod ”EmelieEkman10” får du 10% extra på Desenio’s 25% helg kampanj. Koden gäller fram till 27 maj. (gäller ej frames, handpicked & personal posters). Perfekt läge att fynda nya motiv till era ramar med andra ord!

Som rubriken skvallrar om har jag uppdaterat vårt hem med nya posters från Desenio. Jag kände att jag behövde en förändring, samtidigt som jag inte ville lägga för mycket tid, energi eller pengar på ny inredning eftersom att vi flyttar i augusti och inte vet vilka möbler som kommer passa i nästa lägenhet. Posters är ju så himla tacksamt på så visde skapar stor förändring till en relativt liten peng eller inverkan på miljön för den delen.

I sovrummet har jag valt att skapa en liten tavel-vägg. Väldigt fint att blanda storlekar tycker jag. Jag älskar verkligen dessa motiv. De känns så romantiska och ”chica”. Dessa kommer definitivt få följa med när vi flyttar, men beroende på vilken stil vi väljer kanske de får nya ramar. Jag måste dock erkänna att svartvit fotokonst i svarta ramar är min absoluta favorit.

Ovan ser ni motiven lite tydligare. Som sagt, jag är verkligen SÅ kär i dessa. Det stora motivet hittar ni HÄR, mellan HÄR, lilla HÄR.

I vardagsrummet valde jag kort och gott att byta ut mina gamla svarta-vita posters mot dessa i färg. Jag ville plocka upp färgen i vår matta i motiven och jag är verkligen så nöjd. Känns som att fotokonst med naturmotiv är hetare än någonsin och nu till sommaren känns de ju väldigt passande med lite färg. Till alla er som gillar jordnära toner måste jag få tipsa om dessa vackra motiv.

I helgen är det morsdag och har ni fortfarande inte hunnit köpa något till lilla mamsen kanske posters kan vara en idé? …och till alla er fantastiska mammor där ute som läser min blogg – unna er något nytt till väggarna nu under kampanjen. Det är ni värda! Med min kod ”EmelieEkman10” får du, vare sig du är mamma eller ej, som sagt ytterligare 10% på Desenio’s helg kampanj 25% rabatt. Koden gäller fram till 27 maj. (gäller ej frames, handpicked & personal posters).

Happy shipping!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!