Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hittat en lägenhet med alla rätt för oss

Bästa ni! Förlåt! Den senaste tiden har varit så hektisk och jag sitter på så mycket fint material till bloggen som jag längtar efter att dela med er. Tyvärr räcker tiden inte riktig till ibland. Hoppas ni förstår <3 Idag tänkte jag bjuda er på ett magiskt hemnet-span som har precis allt vi letar efter. Balkong, sekelskiftescharm, 2 sovrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Jag kan flytta in bums, den har verkligen alla rätt, förutom ett – den ligger i Göteborg… Jag är helt kär i ljusinsläppet. Den här väggen av glas inramad med sekelskiftescharm är nästan för fin för att vara sann. Jag råkar veta att bostaden är stylad och jag känner bara wow. Så fin home-staging. Jag brukar ofta se med blotta ögat när ett hem är stagat, men jag tycker detta är så bra gjort att man skulle kunna tro att någon faktiskt bor här.

Var? Inom vallgraven, Göteborg
Rum? 3 rok
Kvadratmeter? 83
Utropspris? 5 800 000 kr
Mäklarfirma? Bjurfors

Bilder lånade från Bjurfors.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Wow?
  Vet du vart den svarta sänglampan i barnrummet kommer ifrån?
  ?Emma

  Emma 2019-05-23 07:07:39
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Så drömmigt! Jag vet faktiskt inte, känner inte igen den… Mäklaren kanske kan hänvisa till stylisten som med största sannolikhet vet 🙂

   emelieekman 2019-05-23 10:15:32
   Svara
 • Varför skall ni flytta när ni bor så fint?!

  Maja 2019-05-22 19:47:56
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Vi vill gärna ha en 3a och pröva att bo i stan 🙂 Vi sålde vår lägenhet för några veckor sedan, utflytt i augusti 🙂

   emelieekman 2019-05-22 23:26:27
   Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!