Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRIYAY!

Så var det fredag igen! Veckorna springer iväg. Vårvärmen är tillbaka i stan och trots förkylning är det faktiskt svårt att påstå att livet inte leker just nu. Jag tycker det är så mysigt att skriva till er så här på morgonen innan dagen riktigt hunnit börja. Just nu sitter jag bussen mot slussen. Innan det är dags att ta sig till kontoret för en fullspäckad arbetsdag innan helgen så ska jag nämligen spela in podd (!) Mer info kommer inom kort. Ikväll har vi bjudit över Vera och hennes pojkvän på middag. Jag hoppas det fina vädret håller i sig så att vi kan sitta på balkongen.

Dagen till ära har pryder dessa fina spännen mitt hår. Ni hittar liknande HÄR.

Fatet har jag köpt på H&M home.

Ha en underbar fredag nu gänget!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Så nyfiken på poddinspelningen!

    Josefine 2019-05-20 15:09:29 http://dkm-montage.se/
    Svara
  • Hej bästa du! Tack för en fantastisk blogg. Jag och min sambo flyttat snart till Finnboda, från stan, och vet att du bor där (grattis till försäljningen). Skulle du vilja göra ett inlägg om just Finnboda? Smultronställen, fik, restauranger osv. Vore så uppskattat! Kram

    C 2019-05-19 20:48:22
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!