Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

På båten mot stan

Från gårdagens fotografering.

Godmorgon! Den här veckan har minst sagt varit intensiv. Känner mig helt slut. Igår hade vi som sagt en fotografering här hemma och kanske var det därför jag hade orimligt svårt att komma upp ur sängen i morse. Jag är ju inte jätte van att stå framför kameran så det tog säkert mer på krafterna än vad jag kanske förstod. I skrivande stund sitter jag på båten mot Nybrokajen och jobbet och sippar på en kaffe. Stockholm visar sig från sin bästa sida denna morgon vill jag lova. Solen strålar och lämnar ett magiskt skimmer över silhuetten av Stockholm som vi sakta tuffar mot. Jag har radion på i hörlurarna och av en slump har det spelats två låtar på raden som verkligen betyder mycket för mig. Först en som påminner mig så mycket om mitt halvår i Australian (jag pluggade en utbytestermin från KTH där 2015). Den perioden var helt klart en av de roligaste i mitt liv. Jag är än idag så tacksam och stolt över mig själv att jag tog chansen jag fick att uppleva en ny kultur och pröva att stå helt på egna ben. Jag hittade en ny sida av mig själv och började ifrågasätta vissa prioriteringar, mönster och vägval jag gjort och fastnat i hemma i Stockholm. Den andra låten som spelades är en låt som jag sedan jag var liten har drömt att få dansa till med min dröm-prins på vår bröllopsfest. Jag blev helt gråtfärdig när jag insåg att den drömmen håller på att gå i uppfyllelse. Om planerna går i lås gifter vi oss nästa sommar <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Men åhh vad var det för låtar? 🙂 <3

  Elin 2019-05-16 13:33:27
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Jag förstod att denna fråga skulle komma. Låt nummer två behåller jag för mig själv – men ni kommer såklart inom sin tid få veta 😉
   Låten som påminner mig om tiden då jag bodde i Australien är Ariana Grandes One last time – min syster skickade den till mig och jag tyckte den var såååå bra kommer jag ihåg haha 🙂

   emelieekman 2019-05-16 17:59:55
   Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!