Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

På vår byrå i hallen

En av sakerna jag är mest nöjd med i vår nuvarande lägenhet är den här byrån som vi lät bygga i hallen med hjälp av Järfällaköks luckor och täcksidor. Vi valde samma kulör på byrån som vi har på dörrarna i lägenheten. På toppen la vi en marmorskiva från Svenska stengruppen.

I den här lägenheten har vi haft lyxen med en stor hall. ”Onödiga” kvadrat tycker vissa men jag tycker att det är så härligt att den är möblerbar och att jag har möjlighet att skapa vackra stilleben efter känsla och årstid.

Alla som har utrymme tycker jag ska unna sig en sådan har plats – byrå eller litet bord – i hallen. Både man själv och gäster gillar att välkomnas av en vacker bukett när man kliver innanför dörren.

Som bekant gillar jag ju att flytta runt på saker här hemma och just det här skåpet får ofta nya detaljer som pryder toppen.

Ikväll får vi besök av en tidning här hemma för en lite hemma hos-plåtning. Spännande! Först står dock en arbetsdag på kontoret på onsdagens schema. Hoppas ni får en fin onsdag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej!
  Jag ramlade över detta inlägg (som inte var helt nytt) på google när jag sökte hallmöbler. Jag ääälskar denna byrå. Har du köpt en byrå innan som du sedan köpt nya luckor till, eller hur har du gjort? förstod inte riktigt i beskrivningen. Tack snälla för svar 🙂

  hanna byman 2021-08-28 12:25:52
  Svara
 • Så fint!

  Josefine 2019-05-16 10:05:13 http://dkm-montage.se/
  Svara
 • Hej, så fint skåp. Vill du berätta mer vad luckorna heter samt vilket skåp från Ikea som du köpte? Skulle vilja göra likande ?

  Johanna 2019-05-16 09:34:06
  Svara
 • Så kul att se ”vår” fina lägenhet ??❤️

  Lotta 2019-05-15 22:12:21
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!