Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Helgen

Som vanligt tänkte jag bjuda på några bilder från helgen som passerat. Jag har varit lite krasslig så vi har tagit det relativt lugnt. I fredags hade jag äntligen fått tid hos bästa Sheyda för att göra håret sommarfräscht. Jag var där sist i september och vi har satsat på en bottenfärg som är nära min egna vilket gör att utväxten inte alls blir lika framträdande som förr när jag bara la ljusa slingor. Älskar hennes nya salong på Linnégatan.mm

Väl klar hos Sheyda kände jag mig helt ärligt som one million dollar haha. Tyvärr var det vara min kära pojkvän som fick de mitt svall för vi satte oss nämligen i bilen och körde ned mot landet så fort jag var klar.

Min pojkväns pappa hämtade oss vid båten, sedan tände vi en brasa, kollade vi hockey och åt middag. Mysigt!

Det var så skönt att vakna ute på ön i lördags. Vi tog lite sovmorgon men sedan hjälpte vi till lite i trädgården, lastade ved och solade.

Vi åkte hem på kvällen och grillade hamburgare och tittade på en film.

I söndags stod visningar på schemat. Tyvärr en helg helt utan framgång på den fronten… Mellan visningarna hann vi en lunch med Jossan och hennes Andreas på Kale & crave. Mysigt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!