Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Netflix and chill

Nej, det är inte ett rödvinsglas ni ser i bild nedan utan ett glas med Apolinaire (Råsaft på blåbär, äpple, citron och dragon). Jag försöker fylla på med bra vätska. Jag har nämligen åkt på någon förkylning igen i veckan och har således legat i soffan framför tv:n en hel del. Så tröttsamt att vara sjuk…

Jag har fått så mycket frågor genom åren kring vad vi har för tv-bänk hemma och det slog mig att jag ju nästan aldrig fotar vårt hem i en vinkel där vår tv syns. Ovan ser ni iallafall både tv och tv-bänk. Bänken är faktiskt min pojkväns påfund. Han byggde den till sin gamla lägenhet med hjälp av Ikeastommar och luckor samt täcksidor från Superfront. Jag gillar den då den är väldigt enkel och stilren. När det kommer till tv tycker jag att vi har nått en väldigt bra kompromiss här hemma. Min käre fästman är av övertygelsen att storleken är av högsta betydelse (hehe) medan jag värdesätter utseendet mer.

Vår modell heter Philips 9114 och är ett samarbete mellan Georg Jensen och Philips. Gillar den tunna svarta ramen med stålremsa i kanten. Så stilren!

Hur snygga är inte benen? Gillar som sagt verkligen denna stilrena design.

Är lite sugen på att göra vår-fint här i soffan hemma. Sedan jag publicerade det här vackra hemnet-spanet är jag SÅ sugen på rosa. Jag ska se vad jag kan leta fram för kuddfodral nere i källaren. Letar också efter något nytt snyggt att rama in över soffan. De befintliga printsen har vi haft sedan vår förra lägenhet så ska verkligen försöka hitta något fint. Men först…

…Netflix and chill! Söndagar ändå va!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!