Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sno stilen från Sanne Josefson

Hej på er mina fina läsare! Idag tänkte jag bjuda på er favorit-kategori, nämligen Sno stilen från Hemnet. Idag är det influensern och tillika min vän Sanne Alexandras vackra hem vi ska kopiera. Känns lite absurt att sno stilen av en vän.  Var det bara jag som kunde bli galen som tonåring när ens bästa kompis köpte exakt samma kläder? Kommer ihåg att jag hatade det haha. Men jag vet att ni är så många som älskar Sannes inredningsstil så därför har jag listat några detaljer som hjälper till att skapa samma stil hemma hos er. Enjoy!

1.Bokstöd HÄR // 2. Ljushållare HÄR // 3. Stol HÄR // 4. Prydnadskudde HÄR // 5. Taklampa HÄR // 6. Bok Tom Ford HÄR // 7. Bok Vouge HÄR // 8. Box HÄR // 9. Kruka leopardhuvud HÄR // 10. Fåtölj HÄR // 11. Vas HÄR // 12. Kudde HÄR // 13. Spegel HÄR

Är ni nyfikna på fler bilder från lägenheten kan ni läsa mitt blogginlägg om det HÄR och bostadsannonsen hittar ni HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej, det är ju stylebylojs som inrett o renoverat så är det verkligen sannes stil o inredning? Hmm ?

  Anna 2019-05-08 07:40:35
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej, Louise har vad jag vet hjälpt till med färgval, gardiner och design av stuckatur/lister? Detaljer, möbler och inredning som jag tipsar om här har Sanne och hennes familj valt själva och mycket fanns ju där innan Louise började hjälpa dem vad jag vet , så jag vill faktiskt påstå att det är hennes stil ? Med det sagt – all cred även till Louise såklart! Blev så så snyggt med nya lister/stuckatur och färg!!!

   emelieekman 2019-05-08 19:37:24
   Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!