Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ett hem med karaktär

Jag har precis slukat i mig godaste köttbullarna i tomatsås till middag. Så tacksam över att jag har en fästman som älskar att stå vid spisen och dessutom är grym på det! Väldigt passande eftersom att matlagning varken är min starka sida eller att jag tycker det är speciellt roligt. Jag vet inte om det var kvällens träningspass som gjorde att det smakade extra gott, men wow alltså. Just nu har jag slagit mig ned i soffan framför hockeyslutspelet och kikar in här för att jag bara måste få visa er det här magiska hemnet-spanet. Jag kunde helt enkelt inte vänta till imorgon. Det här hemmet till salu på Kungsholmen är nämligen det finaste jag sett på mycket länge. Utöver de där eleganta bevarade detaljerna så som höga golvsocklar, stuckaturer, takrosetter, dörr- och fönsterspeglar, djupa nischer och trägolv, som jag ju är så där löjligt förtjust i, så smyckas denna lägenheten av magiskt fina möbler och inredningsdetaljer. Detta hem kan inte på något sätt beskyllas för att vara opersonligt och ”tråkigt svenskt”. Här känns nämligen varje liten detalj genomtänkt och personlig och ser ut att bära på en historia. Se och njut säger jag bara!

Var? Kungsholmen, Stockholm
Rum? 4 rok
Kvadratmeter? 94
Utropspris? 7 295 000 kr
Mäklarfirma? Historiska hem

Visst blir man sugen på en tavelvägg och färg?

…som sagt. Hur härligt med färg?

Det här köket sparas ned i inspirationsmappen för kommande köksrenoveringar.

Smart lösning för rums-delning.

Sockersött!

Bilder lånade från historiskahem.se

Kika in imorgon igen – då tänkte jag nämligen visa hur ni med inredningsdetaljer kan skapa samma stil hemma hos er.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!