Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En påskhelg att minnas

Så var denna påsk över, men påskriset med de vackra porslinsäggen från Lyngby Porcelain, står kvar på köksbordet hemma och påminner om vilken fantastisk helg vi haft. Jag är så tacksam för dessa dagar med familj, vänner, god mat, frisk luft, solsken och återhämtning. Jag har lagt bort mobil och jobb, oro och negativa tankar och bara varit här och nu. Så otroligt välbehövligt. Förhoppningsvis har ni varit precis lika upptagna med att njuta av påsken som jag och knappt märkt av att jag hållit mig ifrån mina sociala medier. Men nu är jag tillbaka som vanligt igen och känner mig sådär löjligt pepp på livet och kommande vecka. Förutom kontorsjobb, ska jag prioritera träning och behöver också få ihop alla mina kvitton till revisorn samt fakturera för lite samarbeten. På torsdag är jag bjuden på vad jag tror kommer att bli en mysig frukost på Lydmar med varumärket Alva. I övrigt är kalendern relativt tom. Skönt!

Ha en fin vecka nu finisar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vad heter ert matbord? Har du länk till det?

  Ida karlsson 2019-04-28 22:44:12
  Svara
  • Svar på Ida karlssons kommentar.

   Min pojkvän hade det sedan tidigare när vi träffades 🙂

   Här finns liknande https://www.nordiskagalleriet.se/knoll-international/saarinen-round-table-kampanj-2

   emelieekman 2019-04-29 13:19:16
   Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!