Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Plisserad kjol

Jag i september 2018 på event med Nespresso.

Hur taggad är man inte på vår och bara ben just nu? Solen strålar utanför kontorsfönstret och jag längtar efter att komma ut. Vi ska köra Barrys kl 11:30 och därefter står vinlunch på schemat. Men kan ju inte annat än att älska halvdag. Särskilt i det här vädret. Jag hittade bilden ovan när jag satt och bläddrade bland mina bilder på mobilen. Jag hade så långt (och blont) hår! Ska boka en frisörtid i nästa vecka tänkte jag och är sugen på att gå lite ljusare nu till våren.

Jag minns att när jag publicerade den här bilden sist fick jag massa frågor om kjolen. Det här är lätt top 3 av mina favoritplagg i garderoben. Tycker den passar både till vardags och fest, på vinter, vår, sommar och höst. Jag köpte den på H&M för flera år sedan men jag såg att &Other Stories fått in en liknande! Passa på!

Kjol, &Other Stories HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!