Önskelistan

Vi befinner oss i mitten av april och det är dags att bjuda på månadens önskelista. Nedan har jag listat sex ting jag drömmer om just nu och som gärna får ersätta smågodiset i påskägget i år.

 

  1. Älskade Snoopy. En drömlampa som länge stått på min önskelista. Finns att klicka hem HÄR.
  2. Hur vacker prydnadskudde? Älskar struktur, mönster och färg. Finns att klicka hem HÄR.
  3. Förmodligen är det temperaturen ute som gör att jag sakta men säkert har börjat drömmar om sommar och bara ben. Denna snygga klänning hade jag gärna hoppat runt i i sommar. Finns att klicka hem HÄR.
  4. Elegant och tidlös men samtidigt väldigt trendig stol sett till material. Denna skulle passa utmärkt i vårt sovrum hemma. Eller tänk er två stycken i vardagsrummet kring soffan. Finns att klicka hem HÄR.
  5. Den här fina skapelsen som faktiskt är en vas spanade jag in på Formex tidigare i år. Tycker den är lika fin med som utan blommor. Finns att klicka hem HÄR.
  6. Ett stort träd står högt på månadens önskelista trots att den inte ens fick en pallplats sett till numrering. Jag har lånat ett olivträd av mamma till balkongen men en filofikus till vardagsrummet skulle inte sitta fel. Finns att klicka hem HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hemtex har en lyxigare och billigare variant på kudden 😀

    Josse 2019-04-24 23:27:11
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!