Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En påskpresent och våra planer i påsk

Igår när jag kom hem stod det här budet och väntade på mig från Lyngby Porcelaen och Pretto PR. Påsen innehöll något riktigt fint…

…nämligen ett helt gäng underbara små porslinsägg att hänga i påskriset och en underbar urna. Så generöst! Har länge drömt om ett par vackra ägg som man kan plocka fram år efter år så jag blev verkligen så väldigt glad över dessa. Gissa om jag är taggad på att fixa ett påskris till imorgon? Fortsättning följer…

Imorgon är det som bekant skärtorsdag. Jag inleder morgonen med ett möte på Story Relations och sen jobbar jag halvdag på kontoret. Därefter blir det Barrys och sedan vinlunch med tjejerna. Så härligt det ska bli med ledighet. Vi tänkte åka ut till landet några dagar för häng med familjen och vårstädning men annars har vi inte planerat så mycket. Jag har äntligen kommit igång med träningen igen så jag hoppas jag finner tid och motivation att få till några träningspass också.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!