Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Utelåst och ett hem i ständig förändring…

Jag sitter i skrivande stund lutad mot vår ytterdörr och skriver till er. Jag är utelåst. Vår mäklare har min nyckel eftersom att vi hade visning igår och min käre sambo och tillika fästman har dragit och spelat paddel. Jag som smet tidigt från jobbet för att hinna njuta av kvällssolen på balkongen… typiskt! Hade inte en tanke på att mina nycklar var utlånade. Hoppas han kommer hem strax. Som tur var jag och handlade på Ica innan jag gick hem så jag har lite riskakor att knapra på (har på nytt blivit helt frälst i riskakor så gott!).

Blå eller grå matta?

Hur som haver. Eftersom att jag redan läst alla Mail och vår post roar jag mig med att titta tillbaka bland bilder från mobilen och hittade de här. Blev genast sugen på att byta tillbaka till vår ljusa grå matta. Vilken föredra ni? Blå eller grå? Tycker den blåa passar så himla bra till våra Gubi-stolar men jag gillar också inredning ton i ton.

Jag älskar att flytta runt och skapa blickfång och stilleben efter säsong här hemma!

Det slår mig också att vårt hem, oavsett var eller hur vi bor, kommer att vara i förändring. Jag älskar ju att inreda och att skapa. Att flytta runt, delvis köpa nytt men framförallt vara kreativ och skapa nya blickfång och stilleben av sådant vi redan har och älskar, är det bland det bästa jag vet. Det handlar som sagt inte om att jag måste ha det senaste, måste följa trender slaviskt eller tröttnar på det jag har utan snarare om att jag letar efter utrymme att få låta kreativiteten sprudla. Jag älskar att inreda, att skapa! Är det någon som känner igen sig? Eller tillhör ni kategorin som hellre lejer bort inredning till någon annan?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!