Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Visning och påskvecka

Godmorgon måndag! Jag sitter i skrivande stund på tunnelbanan påväg från tandläkaren mot kontoret. Tänkte att det var ett bra tillfälle att kika in till er och säga hej. Solen skiner utanför tunnelbanefönstret och Stockholm var sådär magiskt vackert i morse när jag lämnade slussen och rullade in mot gamla stan. Väderprognosen lovar vårvärme och sol i veckan och jag hoppas vädret håller i sig över påsk. Är så sugen på att åka ut till landet och vårstäda och det hade inte vart helt fel om temperaturen tillät häng på balkongen. Förra helgen sedan satt vi här ute och solade mot husväggen och drack kaffe medan förra veckan bjöd på snö och minusgrader så jag antar att man inte ska hoppas på för mycket 😉 Typiskt april-väder.

Bilderna är tagna av Karina Kock på Perfect shot.

Ikväll har vi visning av vår lägenhet igen kl 18:15-19:00. Ni hittar annonsen med adress osv HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!