Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En magiskt fin sittpuff

Bilder lånade från nouw.com/molgedecor

Hej och hå, den här veckan har minst sagt vart intensiv och inte riktigt blivit som planerat. Men så blir det ibland. Jag vill kika in lite snabbt innan jag hoppar i säng för att säga hej men också tipsa om den här underbara sittpuffen som har fastnat på min näthinna – ni hittar den hos Jotex. Jag fann dessa fina bilder inne hos Carla Sofie Molge. Så talangfull tjej!

Ny kryper jag ner sängen. Imorgon får ni en ny fredagslista & 4 fredagsfavoriter, missa inte det! Puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!