Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Zebra-feber

Ibland kan jag verkligen sakna vårt ”gamla” vardagsrum helt i grå färgskala. Missförstå mig rätt – jag älskar verkligen vår blåa matta som vi har nu. Den passar så bra till våra blåa gubi-stolar. Men ibland kan jag sakna lugnet som uppstod när allt var ton i ton. Vilken stil gillar ni mest? Jag skulle egentligen bara kika in och bjuda er på en inredningsdetalj under 500 kr. Många av er har länge frågat om min zebra-kudde som är från Åhléns men tyvärr slutsåld sedan länge. När jag sprang på denna hos Newport tänkte jag såklart direkt på er!

Kudde Newport Home HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag gillar det monokroma, lugna och harmoniska. För accent färger står lampor, tavlor, skulpturer och inte minst gröna växter.

    maria 2019-03-19 19:06:25
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!