Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Blogg-hem till salu

Godmorgon måndag! Vi kickstartar veckan med ett fint hemnet-span som publicerades i slutet på förra veckan på Hemnet. Jag och några av er känner säkert igen denna fina sekelskiftestvåa, det är nämligen min bloggvän Cornelia och hennes sambos lägenhet som ligger ute till försäljning via Esny. Cornelia jobbar bland annat med just inredning/styling och därför är jag inte ett dugg förvånad över att hon lyckats skapa en så mysig och stilsäker känsla hemma. Jag älskar ljusinsläppet och de vackra fönstren i vardagsrummet. Köket som renoverades i fjol är också riktigt fint!

Var? Vasastan, Stockholm
Rum? 2 rok
Kvadratmeter? 65
Utropspris? 5 750 000 kr
Mäklarfirma? Esny

Bilder lånade från esny.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!