Rainy sunday

Hej fina läsare! Hoppas ni har en underbar helg. Jag har fokuserat helt på återhämtning. Vila, vila och mer vila har stått på helgens schema och därför har jag om sanningen ska fram knappt lämnat lägenheten. Någon min helg i bilder blir det därför inte imorgon. Förkylningen jag gått med i över två veckor nu vägrar släppa taget men jag hoppas att den här helgen gjort gott för både kropp och knopp. Idag vräker regnet ned utanför fönstret och jag har passat på att fixa lite här hemma. Här kommer några dagsfärska bilder från vår vardagsrum där vi hänger idag. Så mysigt att tända ljus och mysa framför tv:n när regnet smattrar mot fönstret.

Nya ljus från Ester & Erik. Har sett många av mina inredningsvänner på instagram ha dessa och jag tycker de är så fina så var tvungen att slå till jag med. Ser ni den turkosa kudden – ja den är också ny! Fick den i ett jättefint press-utskick från Linum i förra veckan. Passar fint ihop med mönstrade kudden från Ceannis.

En annan nyhet hit hem är golvlampan Lc Lights från Flos. Jag bestämde mig för en i krom tillslut och känner mig nöjd med mitt val. Den passar så fint till våra andra möbler i vardagsrummet. Missa inte Royal Designs belysningskampanj om ni också är sugna på ny belysning hem.

…jag har dock inte riktigt bestämt om den ska stå här eller bredvid vår Bruno Mattson fåtölj. Jag är nämligen lite sugen på att ta bort dagbädden och ställa fåtöljen vid fönstret istället… Ska pröva möblera om lite i eftermiddag så får vi se hur de faller på plats. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!