Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Night owl

Har ju länge drömt om den här lampan Night Owl och nu har jag slagit till – äntligen! Den är nämligen på kampanj just nu hos Royal Design. Kan knappt vänta på att den ska landa här hemma! Jag valde den svarta men nu ångrade jag mig nästan – den träfärgade är bara så fin! Vilken är er favorit?

En annan skönhet jag länge drömt om är IC Lights F1 från Flos. De släppte ju en black edition förra året och jag står och väger om jag ska slå till på en svart eller i krom…

 

Night Owl HÄR // IC Lights F1 Black HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!