Fredagstankar

Kaffe och Croissant toppat med morgonljus – det är helg-lyx för mig. Längtar så till morgonens sovmorgon. Kan ligga kvar i timmar med ett magasin, min kaffekopp och älskling bredvid…

Vi vaknade ju upp till hemska nyheter i morse. Vad är det för värld vi lever i? Terrorn måste sluta NU. Jag vet inte om det är just nattens händelser som påverkat mitt urusla humör denna fredag eller om det bara är det att den här veckan har varit smått kaotisk. Jag har känt mig hängig och orkeslös då förkylningen från förra veckan vägrat ge med sig. Bara att ta upp mobilen och svara på ett mail efter mina kontorstimmar har känts som världens kraftansträngning. Samtidigt har jag försökt bolla jobb, blogg och en budgivning (som vi tyvärr förlorade). Jag är minst sagt tacksam för vår städerska som i skrivande stund städar hos oss. Ska bli underbart att ta helg i eftermiddag. Jag ska hämta ett paket på posten och förhoppningsvis har min pojkvän funderat ut något riktigt gott att laga till ikväll. Det enda jag vill är att hoppa i mjukisdressen och krypa upp i soffan med ett stort fluffigt duntäcke och godis. Några timmar kvar… kämpa Emelie!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag kunde knappt tro mina öron när maken ringde ifrån jobbet och berättade det. Det gör så ont i en att ens barn ska växa i upp i dessa hemskheter.

    Sanne 2019-03-15 18:32:27 http://smajl.se
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!